Kedves látogatók!

 

 

 

Támadt egy – talán nem egészen jó, - ötletem. Írtam pár „szilánkot. Aztán arra gondoltam, talán másoknak is vannak olyan történeteik, amelyek jellemzik az embereket. Érdekes lenne ezeket is olvasni. El lehetne indítani egy levelet az Interneten,  amihez mindenki írhat, akinek kedve van. A sok tanulságos karcolatból az olvasók akár okulhatnak is.

Továbbküldtem írásaimat azokra a e-mail címekre, amelyeket ismerek. Szeretném, ha folytatnák, s tovább küldenék. S ha sokan írnak hozzá, és visszaérkezik, talán jó kis tükröt kapunk, magunkról. Humoros, ironikus, önkritikának, szórakozásnak, kikapcsolódásnak talán nem rossz ötlet.

 

Szép lassan gyűlni kezdtek az írások Ahány ember, annyi stílus, téma, mondanivaló, korosztálytól függetlenül. Egyik kedves olvasó javasolta, hogy készítsünk nekik egy honlapot. Másik, elvállalta a készítését. Hála, és köszönet nekik, máris többen vagyunk.

 

Jó-jó, de mi legyen, ha sok érdekes sztori gyűlik össze. Talán érdemes volna kiadni.

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy szakemberrel átnézessük, (mivel nem vagyok író), majd könyv formájában kiadatjuk. Az esetleges bevételt rászoruló súlyos, halmozottan sérült gyermeket nevelő családok életkörülményeinek javítására fordítsuk. Hangsúlyozzuk, a Szilánkok-nak nem az a céljuk, hogy bevételt hozzanak, ez csupán egy gondolat.

 

Biztos vagyok benne, hogy ön is talált egy szilánkot, esetleg van észrevétele, véleménye.

Kérem, küldje el. Küldje el e-mailben a szilankok@gmail.com; fonix7@gmail.com; anyoca.levelei@freemail.hu címekre. A beküldött írásaikról, észrevételeikről kérem, hogy az email címeket, logójukat ne felejtsék le.

Ha tetszik az ötlet, ismertesse meg minél több emberrel, segítsen a gyűjtésben. Töltse le a Szilánkokat és adja tovább, küldje el ismerőseinek. Tegye fel honlapjára honlapunk címét, linkünket vagy bannerünket.

Segítségét, javaslatait köszönjük!

 

Minden kedves szilánk-gyűjtőt szeretettel várok egy kis beszélgetésre a gyalogló csetjére. A Nyitott szoba.szeretettel vár minden érdeklődőt. Itt lehet találkozni a Szilánkok íróival. Véleményt mondani, javaslatot tenni, beszélgetni. A szoba általában 19-22 óra között látogatható.

 

2004. 11. 12.

         

Gerencsér János           

fonix7@gmail.com